Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Language Switcher


Homokos Partok

Ninski Laguna:

Vir sziget hídjától húzodik egészen Nin városig ez a Ninski riviera-laguna. Könnyen megközelíthető vízi járművön és szárazföldön egyaránt. A partja és a víz mélyülése hasonlít a Balaton Déli partjához,mert lassan mélyül és tiszta homok.


Sabunike:

Ninski laguna kis falucskája Sabunike. Ha az ember homokos partra vágyik és szereti , ha a parton rengeteg szolgáltatás,mint:szörf,jet-ski,vizibicikli bérlés,látogasson el ide.


Zaton Holiday Village:

Zaton nyaraló falu igen híres és kedvelt úti cél a túristák körében. Déli partszakaszon helyezkedik el kb 12 km-re Vir szigeti apartmanjainktól.Itt szintén érdemes eltölteni egy egész napot .


 
 

Szolgáltatások:

Jeepezés a szigeten, buggy ,quad,motor bérlés. Mi megszervezzük a túraútvonalat....  


 
Jet-ski,hajókázás a sziget körül,motorcsonakozási lehetőség,akár 10fő felett yachtozás... 

  
Busszal is lejöhet horvátországba,mi megszervezzük....
 

 Click for Vir, Croatia Forecast


Vir Szigetről:


  Vir sziget az Észak-dalmáciai fővárostól, Zadartól mindössze 21 km-re terül el. A szárazfölddel ingyenesen használható híd köti össze....bővebben 

Történelmi óvárosok a környéken:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
image
image

Zadar

Tegyen egy romantikus sétát Zadar óvárosában,ami szigettől csak 20km-re van nem fogja megbánni  

Nin

A mini székesegyházon kívül nagyon sok szépen felújított épület, római romok és tiszta, színes utcák várják az idelátogatókat.                        …

Zaton Holiday Village

Zaton turistafalú várja színes szolgáltatás kínálatával,éttermeivel,édesvizű medencéjével és homokos strandjával az ide látogatókat                                  …

img
img
img

Kiránduljon a Nemzeti Parkokban:

Krka Vízesés


Sibeniktől északra található a hegyek között egy csodás völgyben. A Krka folyó sziklák között folyik és a víz érdekes teraszokat alakított ki. 


Bővebben...

Kornati Szigetek


Mintegy 140 lakatlan sziget és sziklazátony alkotta Kornati-szigetvilág a tenger és kőszirtek igazi labirintusa, amely magas sziklafalairól és szokatlan domborzati formációkról ismert.

Bővebben...

Zrmanja Folyó


A kékeszöld vizű Zrmanja folyón való vadvizi evezés felejthetetlen kaland, melynek minden pillanata a varázslatos környezet élvezetével egészül ki.

 

Bővebben...